dec
6

Vlooienmarkten Kalender

Contact opnemen Login / registratie Markt toevoegen
Postcode of woonplaats Afstand    
!

Als gevolg van de maatregelen van het kabinet om verdere uitbraak van het coronavirus te voorkomen, zijn alle evenementen en samenkomsten in ieder geval tot en met 1 september afgelast.

Vlomarkt Makkinga

< Terug naar het overzicht
Wat? Vlooienmarkt (251-500 stands)
Wanneer? Zaterdag 30 juli 2011 van 08:00 tot 14:00
Waar? Parkeerterrein bij de molen
Lyclamaweg 15
8423TC Makkinga (Friesland)
Wie?
VVV Makkinga
www.dorpmakkinga.nl/vlomarkt

Aanvullende informatie

Al meer dan 30 jaar lang wordt in Makkinga de maandelijkse vlomarkt gehouden. Van maart tot en met oktober wordt elke laatste zaterdag van de maand een openluchtmarkt georganiseerd waar iedereen alles kan kopen en te koop aanbieden.
De vlomarkt van Makkinga, ook wel het Waterloo-plein van het Noorden, is 1 van de grotere markten die nog geheel door vrijwilligers wordt georganiseerd. De organisatie van de maandelijkse vlomarkt in Makkinga is in handen van Dorpsbelang/VVV. De ruim 20 vrijwilligers zetten zich iedere markt voor u in om iedere vlomarkt tot een succes te maken.

De markt duurt van s ochtends vroeg tot het begin van de middag. Vaak zijn er meer dan 250 standhouders die proberen op de vlomarkt allerhande waar aan de man te brengen.

Het parkeerterrein bij de molen (volg de P-borden bij het binnenrijden van Makkinga) is vanaf s ochtends vroeg tot het einde van de middag toegankelijk. Parkeren kan voor het luttele bedrag van € 1,-.

Vanaf het parkeerterrein is het 200 meter lopen naar het begin van de markt aan de Oosterhuisweg. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht in het dorpshuis (Oosterhuisweg 3) of bij de patatkraam op de markt. Toiletbezoek kan in het dorpshuis of in de toiletwagen van Dorpsbelang ter hoogte van Oosterhuisweg 21.

Toegang tot de markt is gratis.

Kaart

Grotere weergave | Routebeschrijving
Copyright © 2023 Vlooienmarkten Kalender Contact