aug
13

Vlooienmarkten Kalender

Contact opnemen Login / registratie Markt toevoegen
Postcode of woonplaats Afstand    
 
!

Als gevolg van de maatregelen van het kabinet om verdere uitbraak van het coronavirus te voorkomen, zijn alle evenementen en samenkomsten in ieder geval tot en met 1 september afgelast.

Kofferbakmarkt De Goudvis

< Terug naar het overzicht
Wat? Kofferbakmarkt
Wanneer? Maandag 13 april 2020 van 09:00 tot 16:00
Waar? Attractiepark De Goudvis
Zeeweg 91
1753BB Sint Maartenvlotbrug (Noord-Holland)
Wie?
De Goudvis
0224-561671
info@degoudvis.nl
www.attraktieparkdegoudvis.nl/pages/kofferbakmarkt.html

Aanvullende informatie

De Goudvis was als 1 van de eersten die vanaf 1987 kofferbakmarkten organiseerde in de kop van Noord-Holland en die nog elk jaar een groot succes zijn. De kofferbakmarkt wordt gehouden op de maandag in de periode van maandag 4 april 2011 tot en met 10 oktober 2011. Vanaf zondag 16 oktober 2011 wordt het gehouden op de zondag. Er is van alles te koop op de kofferbakmarkt. Of het voor een verzameling is, een stuk gereedschap, speelgoed of fietsen, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het vinden op de kofferbakmarkt. En wat is er nou niet leuker dan pingelen (afdingen). Wat is de succesformule hierachter? De kinderen kunnen zich lekker vermaken in de speeltuin of de overdekte speelparadijzen, terwijl vader en moeder over de markt kunnen rondlopen.

Een bezoek aan de kofferbakmarkt is gratis.

Wilt u zelf eens deelnemen aan de markt dan is dat ook mogelijk. Voor een personenauto betaalt u € 12,-, voor een aanhangwagen betaalt u € 12,- en voor een busje betaalt u € 16,-. Voor de grondplaatsen betaalt u € 5,00 borg extra. Deze borg krijgt u terug als u de grondplaats schoon achterlaat en niet voortijdig vertrekt. De kofferbakmarkt is van 9.00 tot 16.00 uur. Een plaats reserveren is niet mogelijk. VOL is VOL. Voor de verkopers is het terrein toegankelijk vanaf 8.00 uur smorgens.

Kaart

Grotere weergave | Routebeschrijving
Copyright © 2020 Vlooienmarkten Kalender Contact