sept
28

Vlooienmarkten Kalender

Contact opnemen Login / registratie Markt toevoegen
Postcode of woonplaats Afstand    
 
!

Als gevolg van de maatregelen van het kabinet om verdere uitbraak van het coronavirus te voorkomen, zijn alle evenementen en samenkomsten in ieder geval tot en met 1 september afgelast.

Aankomende markten:Nog bekend te maken
De Neuzelbeurs
Uw banner hier?

De Neuzelbeurs

< Terug naar het overzicht
Wat? Vlooienmarkt (251-500 stands)
Wanneer? Zondag 2 februari 2020 van 10:00 tot 17:00
Waar? De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288GD Rijswijk (Zuid-Holland)
Wie?
De Neuzelbeurs
070-3075900
info@neuzelbeurs.nl
www.neuzelbeurs.nl

Opmerking

- PERSBERICHT – Rijswijk, 23 januari 2020 Neuzelbeurs in De Broodfabriek op 1 en 2 februari De gezelligste koopjesmarkt van de regio! Op 1 & 2 februari wordt de Neuzelbeurs opgebouwd in Bakkerij 1 van De Broodfabriek. Tijdens dit weekend vullen standhouders circa 280 kramen met allerlei leuke koopjes. Van (tweedehands) kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils! Zoals in het najaar van 2019, zal Postzegels-taxeren.nl aanwezig zijn op de Neuzelbeurs. Ook deze editie taxeren William de Vetten en Alexander Govers kosteloos uw postzegels, maar ook munten, militaria, goud, zilver en andere collectibles. Daar zij, naast eigen expertise, tevens beschikken over een groot, zelfs internationaal netwerk, zijn zij in staat gebleken om diverse verrassende ontdekkingen te doen en succesvol te bemiddelen in het van de hand doen van deze vondsten. Voorbeeld hiervan is een kleine zilveren medaille, waarvan het lintje ontbrak. Het bleek te gaan om een militaire eremedaille uitgegeven door "De orde van de Nederlandse Leeuw”. De Vetten en Govers hebben bemiddeld bij het succesvol ter veiling brengen, waarbij een opbrengst van 280,- euro is behaald. Meer lezen hierover? Kijk dan snel op de website van de Neuzelbeurs. Heb jij spullen over na een zolderopruiming of ga je verhuizen en wil jij een leuk zakcentje overhouden? Huur voor €59,- eenvoudig een kraam voor een heel weekend! Startende ondernemers die zelf (handgemaakte) spullen onder de aandacht willen brengen, zijn als deelnemer natuurlijk ook van harte welkom! Kijk op de website voor beschikbare kramen en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900. Lezersactie: Met korting naar de Neuzelbeurs Lezers krijgen tegen inlevering van dit artikel of kopie (met e-mailadres) €1,- kassakorting op een ticket van 1 volwassene (€4,-). De korting geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen. Het e-mailadres wordt gebruikt voor het sturen van e-mailingen. Wat : Neuzelbeurs Waar : De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk Wanneer : 1 & 2 februari 2020 Openingstijden : 10:00 – 17:00 uur Tickets : €4,- (volwassenen), €3,- (kinderen) Website : www.neuzelbeurs.nl - EINDE PERSBERICHT – Noot voor de redactie Ik hoop dat u aandacht wilt besteden aan bovenstaand persbericht van de Neuzelbeurs. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Kim Hassan kim@de-broodfabriek.nl 070-3075900 De Broodfabriek Volmerlaan 12 2288 GD Rijswijk

Aanvullende informatie

De Neuzelbeurs is de leukste en grootste rommelmarkt in de regio. Binnen de Broodfabriek wordt deze beurs 17x keer per jaar georganiseerd en staan er gemiddeld 300 kramen per weekend. De standhouders verkopen hier particulier, maar ook handel. Van tweedehands kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils op de Neuzelbeurs. De beurs wordt opgesplitst in 2 tijdsblokken per dag • Tijdsblok A, 10:00 – 13:00 uur • Tijdsblok B, 14:00 – 17:00 uur Het aantal bezoekers per tijdsblok is gelimiteerd om de 1,5 meter afstand onderling te kunnen waarborgen. Alle bezoekers dienen het pand te verlaten om 13:00. Het is dan niet meer mogelijk naar binnen te treden, tenzij ze in het bezit zijn van een ticket voor tijdsblok B. Momenteel is de ticketverkoop enkel voorafgaand aan de beurs en uitsluitend online mogelijk. Er is geen mogelijkheid om op locatie bij een kassa een ticket te kopen. Via onze website is het mogelijk tickets aan te schaffen, wees er snel bij want OP=OP! Op de Neuzelbeurs zijn er op diverse manieren de nodige gedrags- en hygiëneregels (COVID-19 Protocol) getroffen de beurs in De Broodfabriek te kunnen organiseren en accommoderen. Dit protocol is akkoord bevonden door de regionale overheid. Meer lezen over de maatregelen die worden genomen? Neem dan een kijkje op onze website. Heb je belangstelling om zelf een kraam te boeken op de komende, of één van de latere edities van de Neuzelbeurs? Voor €59 euro ben je verzekerd van een mooie plaats op de leukste en grootste rommelmarkt van de regio!

Kaart

Grotere weergave | Routebeschrijving
Copyright © 2020 Vlooienmarkten Kalender Contact